Gratis verzending vanaf €100
Honderden 5 sterren reviews
Gratis sample pots

Algemeen

Ja, in veel gevallen is het mogelijk om jouw huidige infotainmentsysteem te upgraden naar Android Auto/Apple CarPlay. Neem contact op voor persoonlijk advies.

Ja, beide systemen ondersteunen stembediening, waardoor je veilig toegang krijgt tot navigatie, berichten en meer zonder je handen van het stuur te halen.

Nee, Android Auto en Apple CarPlay zijn gratis te gebruiken. U betaalt alleen voor de benodigde hardware en eventuele diensten van derden.

Compatibiliteit

Hoewel veel smartphones compatibel zijn, zijn niet alle modellen geschikt voor Android Auto of Apple CarPlay. Raadpleeg onze experts voor een lijst van alle geschikte modellen.

Ja, zowel Android Auto als Apple CarPlay werken het beste met recente smartphoneversies, waarbij nieuwere softwareversies mogelijk meer functies en stabiliteit bieden.

Inbouwen

Voor een naadloze integratie van Android Auto of Apple CarPlay in jouw auto, bieden wij professionele inbouwdiensten aan. Plan een afspraak, breng jouw voertuig mee en ons team zorgt voor een vlotte installatie. Je mag het natuurlijk ook zelf inbouwen, we verschaffen dan uitleg zodat je zelf aan de slag kan.

Onze inbouwprocedure omvat een grondige inspectie van jouw voertuig, het selecteren van het juiste systeem, het nauwkeurig installeren van hardware en software, en een testfase om ervoor te zorgen dat alles soepel werkt.

Wij ondersteunen een breed scala aan voertuigen, variërend van verschillende merken tot modellen. Neem contact op met ons team om te checken of jouw auto compatibel is met Android Auto of Apple CarPlay. We hebben upgrades beschikbaar voor o.a. BMW, Mini, Audi, Mercedes, Porsche, Lamborghini en nog veel meer automerken.

Betalen

De kosten variëren afhankelijk van het voertuigtype en het gekozen systeem. Neem contact op of vraag een offerte aan om een nauwkeurige schatting te krijgen van de inbouwkosten. Voor de actuele voorraad bekijk onze online-shop.

Ja, we accepteren diverse betalingsmethoden, waaronder iDEAL, bankcontact en bankoverschrijvingen.

Verzending

Ja, we bieden verzending van de systemen naar jouw adres aan, zodat je ze gemakkelijk kunt ontvangen en elders kunt laten installeren.

Als je een defect of beschadigd systeem ontvangt, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We zullen de situatie beoordelen en passende stappen ondernemen om dit recht te zetten.

De levertijd kan variëren afhankelijk van jouw locatie. We streven ernaar om het systeem zo snel mogelijk te verzenden, en ons team kan je informeren over geschatte levertijden. Ook is de levertijd afhankelijk van de voorraad van onze systemen.

Retourneren

We accepteren retourzendingen van ongeopende en ongebruikte Android Auto/Apple CarPlay-systemen binnen een bepaalde periode. Neem contact op voor gedetailleerde instructies.

Ja, retourkosten kunnen van toepassing zijn. Neem contact op met ons team om de retourprocedure en eventuele kosten te bespreken.

Helaas kunnen we geen retourzendingen accepteren voor systemen die al zijn geïnstalleerd, omdat deze als gebruikte producten worden beschouwd. We staan echter wel voor je klaar om eventuele problemen op te lossen.

Zit je vraag er niet bij?

Laat dan van je horen en bel, mail of Whatsapp direct met ons!

Wishlist
close
Uw wishlist is leeg

Neem een kijkje in ons assortiment!

Naar de shop
Shopping cart0
There are no products in the cart!