Gratis verzending vanaf €100
Honderden 5 sterren reviews
Gratis sample pots

Over NextGear Media

Bij NextGear Media zijn we experts in het transformeren van jouw autoritten met geavanceerde multimedia upgrades. Veel klanten vinden hun weg naar ons vanwege frustraties die ze ervaren met hun huidige systemen: navigatie die de weg kwijtraakt, beperkte mogelijkheden om hun apparaten te verbinden, en een tekort aan moderne infotainmentfuncties die hun rijervaring ten goede zouden komen. Of je nu rondrijdt in een dierbare BMW uit 2005 of geniet van de luxe van een Porsche uit 2015, we hebben op maat gemaakte oplossingen om deze problemen op te lossen en je auto te updaten. Zo zorgen we ervoor dat je voertuig niet alleen bij de tijd blijft, maar ook klaar is voor de toekomst.

bmw wheel

Van probleem naar passie

In 2020 stuitten we met onze eigen BMW 1-series (modellen uit 2010 en 2016) op een uitdaging. We waren dol op onze auto’s; ze voldeden aan al onze wensen, op één aspect na: het infotainmentsysteem.

Het idee om onze geliefde auto’s alleen hierom te vervangen voelde verkeerd, dus begonnen we onze zoektocht online. Na vele uren van onderzoek, het bekijken van recensies en het doorspitten van documentatie, besloten we contact op te nemen met een fabrikant van multimediasystemen. We stelden voor om hun producten te testen in onze auto’s met het oog op een eventueel resellerschap.

Het resultaat was verbluffend, wat ons ertoe bracht deze upgrade aan te bieden aan anderen. Al snel wilden meer mensen deze vernieuwing. Dankzij social media en mond-tot-mondreclame kwamen de eerste klanten. Niet lang daarna ontdekten ook autodealers en -handelaren ons, waardoor ons initiatief een professionele wending kreeg.

We blijven ons assortiment uitbreiden en zoeken voortdurend naar de beste upgrades voor jouw voertuig!

“Elke klant die tevreden en glimlachend vertrekt, geeft mij voldoening.”

Dominique de Hoon | Eigenaar

Over Dominique

Mijn passie voor auto’s en ICT stelt mij in staat om uit te blinken in mijn vak.

Het is voor mij essentieel om mijn klanten te voorzien van de meest geavanceerde systemen in hun auto, zodat zij van een optimale ervaring genieten.

Bezoekers van NextGear Media verlaten ons met een gevoel van tevredenheid omdat ik zorg draag voor hun behoeften en elk project met precisie voltooi. Ik sta ook klaar voor klanten met vragen over hun nieuwe systemen, altijd bereid om uitgebreid te adviseren en ondersteunen.

Mijn toewijding zorgt ervoor dat ik volhard tot succes is bereikt, zelfs bij uitdagingen.

Dominique de Hoon

Eigenaar

Wishlist
close
Uw wishlist is leeg

Neem een kijkje in ons assortiment!

Naar de shop
Shopping cart0
There are no products in the cart!