Gratis verzending vanaf €100
Honderden 5 sterren reviews
Gratis sample pots

Wat doen wij

NextGear Media verzorgt multimedia upgrades voor uw auto. Of het nou een BMW uit 2005 is of een Porsche uit 2015, in de meeste gevallen kunnen wij helpen met het upgraden van het infotainment systeem zodat het weer helemaal bij de tijd is en voorlopig ook blijft.

Dit kunnen wij realiseren omdat we zorgen dat je Apple CarPlay of Android Auto tot je beschikking hebt, wat op je telefoon updates blijft ontvangen.

Door deze gebruikersvriendelijke upgrade hoef je je geen zorgen meer te maken over navigatie, muziek en sociale contacten, je hebt het met een druk op een knop allemaal tot je beschikking!

Passie en professionaliteit

In 2020 liepen we met onze eigen auto’s (BMW 1-serie uit 2010 en BMW 1-serie uit 2016) tegen een probleem aan. We waren super blij met onze auto’s en ze waren op geen enkel gebied verouderd, behalve het infotainment systeem.

Het zou zonde zijn om de auto’s om deze reden weg te doen dus gingen we speuren op het internet. Na uren zoeken, reviews kijken en documentatie doorlezen hebben we besloten een fabrikant van multimedia systemen aan te schrijven. Hierin gaven we aan dat we graag reseller willen worden en of we de systemen kunnen testen op onze eigen auto’s.

Dit werkte zó goed dat we het zijn gaan aanbieden. Zo’n frisse upgrade wil immers iedereen. Facebook, Instagram en vooral mond-op-mond reclame zorgde ervoor dat er klanten kwamen. Na een tijdje wisten ook autohandelaars en dealers ons te vinden en werd het steeds serieuzer.

Het aanbod zal zich blijven uitbreiden en we zullen altijd op zoek zijn naar de beste upgrades voor jouw auto!

“Iedereen gaat met een glimlach naar huis. Dat maakt mijn dag”

Dominique de Hoon | Eigenaar

Over mij

Dankzij mijn liefde voor auto’s en ICT ben ik goed in wat ik doe.

Ik vind het belangrijk dat dat ik mijn klanten kan voorzien van het meest recente systeem in de auto, zodat ze de beste ervaring hebben.

Mensen die bij NextGear Media zijn geweest, gaan met een tevreden gevoel weg doordat ik ze ontzorg en alles tot in de puntjes afmaak. Ook als een klant later vragen heeft over het ingebouwde systeem, ben ik bereikbaar en neem ik de tijd om alle vragen te beantwoorden.

Mijn gedrevenheid zorgt ervoor dat ik door ga totdat het klaar is, ook als het even tegenzit.

Dominique de Hoon

Eigenaar

Wishlist
close
Uw wishlist is leeg

Neem een kijkje in ons assortiment!

Naar de shop
Shopping cart0
There are no products in the cart!